Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Opel Corsa E reconditionata

Plansa bord Opel Corsa E reconditionata Reconditionare borduri Opel Corsa E care are airbagul explodat. Reparam orice capac airbag volan Opel Corsa E cu airbagul explodat.
Reparatia unei planse de bord de Opel Corsa E consta in reparatia plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta o sa fie imbracata in piele ecologica, aceasta va arata impecabil. Plansa bord de Opel Corsa E reconditionata nu va prezenta deformari sau incretituri aceasta o sa arate ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Opel Corsa E
Reparatii capac airbag volan Opel Corsa E cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Opel Corsa E
Fiecare plansa de bord de Opel Corsa E trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, in continuare va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatii planse de bord Opel Corsa E

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea acestei zone este efectuata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reparata de Opel Corsa E va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Opel Corsa E sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Opel Corsa E vor fi taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Opel Corsa E sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Opel Corsa E este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
reconditionare plansa de bord Opel Corsa E

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Opel Corsa E
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Opel Corsa E este un material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Opel Corsa E
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Opel Corsa E este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Opel Corsa E
Plansele de bord de Opel Corsa E sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Opel Corsa E, Reparatie plansa bord Opel Corsa E, reparatie bord Opel Corsa E, bord Opel Corsa E, capac airbag volan Opel Corsa E

Card image cap Card image cap