Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord Citroen C5

Reconditionare plansa de bord Citroen C5 Reparam borduri Citroen C5 cu airbagul explodat. Reconditionam orice capac airbag volan Citroen C5 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Citroen C5 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul sau altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta o sa fie reimbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata impecabil. Plansa bord de Citroen C5 reconditionata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta o sa arate ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Citroen C5
Reconditionari capac airbag volan Citroen C5 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Citroen C5
Fiecare bord de Citroen C5 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate fara nici un defect, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare plansa de bord Citroen C5

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea zonei este efectuata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reparata de Citroen C5 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Citroen C5 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Citroen C5 trebuie decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Citroen C5 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Citroen C5 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse bord Citroen C5

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Citroen C5
Materialul utilizat la reconditionarea unei planse de bord Citroen C5 este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Citroen C5
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Citroen C5 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Citroen C5
Plansele de bord de Citroen C5 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Citroen C5, Reparatie bord Citroen C5, reparatie bord Citroen C5, bord Citroen C5, capac airbag volan Citroen C5

Card image cap Card image cap