Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Maserati Quattro Porte reconditionata

Plansa bord Maserati Quattro Porte reconditionata Reconditionare borduri Maserati Quattro Porte cu airbagul explodat. Reparam orice capac airbag volan Maserati Quattro Porte cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Maserati Quattro Porte consta in reconstruirea plansei in zona in care a sarit airbagul sau altor parti unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta o sa fie imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua. Bordul de Maserati Quattro Porte reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Maserati Quattro Porte
Reparatii capac airbag volan Maserati Quattro Porte cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Maserati Quattro Porte
Fiecare bord de Maserati Quattro Porte trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare planse de bord Maserati Quattro Porte

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea zonei este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Maserati Quattro Porte va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Maserati Quattro Porte sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Maserati Quattro Porte trebuie taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Maserati Quattro Porte sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Maserati Quattro Porte trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse bord Maserati Quattro Porte

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Maserati Quattro Porte
Materialul folosit la reconditionarea unei planse de bord Maserati Quattro Porte este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Maserati Quattro Porte
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Maserati Quattro Porte este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Maserati Quattro Porte
Plansele de bord de Maserati Quattro Porte sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Maserati Quattro Porte, Reparatie bord Maserati Quattro Porte, reparatie bord Maserati Quattro Porte, bord Maserati Quattro Porte, capac airbag volan Maserati Quattro Porte

Card image cap Card image cap