Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reparatie plansa bord Mercedes E Class

Reparatie plansa bord Mercedes E Class Reparam planse bord Mercedes E Class care are airbagul declansat. Reparam orice capac airbag volan Mercedes E Class cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Mercedes E Class consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si alte zone unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta o sa fie reimbracata in material similar cu cel original, aceasta o sa arate impecabil. Bordul de Mercedes E Class reconditionata nu va prezenta deformari sau incretituri aceasta va fi ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes E Class
Reparatii capac airbag volan Mercedes E Class cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Mercedes E Class
Fiecare bord de Mercedes E Class trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate impecabil, acum va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare plansa de bord Mercedes E Class

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea acestei zone este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa de bord reconditionata de Mercedes E Class va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Mercedes E Class sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Mercedes E Class vor fi decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de Mercedes E Class sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Mercedes E Class este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatie plansa de bord Mercedes E Class

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes E Class
Materialul utilizat la reconditionarea unei planse de bord Mercedes E Class este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes E Class
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes E Class este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes E Class
Plansele de bord de Mercedes E Class sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Mercedes E Class, Reparatii bord Mercedes E Class, reparatie bord Mercedes E Class, bord Mercedes E Class, capac airbag volan Mercedes E Class

Card image cap Card image cap