Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Audi A4 B7 Cabrio reconditionata

Plansa bord Audi A4 B7 Cabrio reconditionata Reconditionam planse de bord Audi A4 B7 Cabrio cu airbagul sarit. Reconditionam capace airbag volan Audi A4 B7 Cabrio cu airbagul explodat.
Reparatia unei planse de bord de Audi A4 B7 Cabrio consta in reparatia acesteia in zona in care s-a spart airbagul si alte parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi reimbracata in piele ecologica, aceasta o sa arate ca noua. Plansa bord de Audi A4 B7 Cabrio reconditionata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Audi A4 B7 Cabrio
Reparatii capac airbag volan Audi A4 B7 Cabrio cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Audi A4 B7 Cabrio
Fiecare plansa de bord de Audi A4 B7 Cabrio trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate fara nici un defect, in continuare va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii plansa de bord Audi A4 B7 Cabrio

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea acestei zone este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa de bord reconditionata de Audi A4 B7 Cabrio va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Audi A4 B7 Cabrio sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Audi A4 B7 Cabrio vor fi taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Audi A4 B7 Cabrio sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Audi A4 B7 Cabrio trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord Audi A4 B7 Cabrio

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Audi A4 B7 Cabrio
Materialul utilizat la reparatia unei planse de bord Audi A4 B7 Cabrio este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Audi A4 B7 Cabrio
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Audi A4 B7 Cabrio este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Audi A4 B7 Cabrio
Plansele de bord de Audi A4 B7 Cabrio sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Audi A4 B7 Cabrio, Reparatii plansa bord Audi A4 B7 Cabrio, reparatie bord Audi A4 B7 Cabrio, bord Audi A4 B7 Cabrio, capac airbag volan Audi A4 B7 Cabrio

Card image cap Card image cap