Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Renault Megane reconditionata

Plansa bord Renault Megane reconditionata Reparam planse bord Renault Megane cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Renault Megane cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Renault Megane consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta o sa fie imbracata in material special, aceasta o sa arate impecabil. Plansa de bord de Renault Megane reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va fi ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Renault Megane
Reparatii capac airbag volan Renault Megane cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Renault Megane
Fiecare bord de Renault Megane trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate fara nici un defect, acum va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie planse de bord Renault Megane

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este efectuata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa de bord reconditionata de Renault Megane va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Renault Megane sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Renault Megane vor fi taiate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Renault Megane sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Renault Megane este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse bord Renault Megane

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Renault Megane
Materialul folosit la repararea unei planse de bord Renault Megane este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Renault Megane
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Renault Megane este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Renault Megane
Plansele de bord de Renault Megane sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Renault Megane, Reparatii bord Renault Megane, reparatie bord Renault Megane, bord Renault Megane, capac airbag volan Renault Megane

Card image cap Card image cap