Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Mercedes GLE reparata

Plansa de bord Mercedes GLE reparata Reconditionam planse bord Mercedes GLE care are airbagul explodat. Reconditionam capace airbag volan Mercedes GLE cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Mercedes GLE consta in reconstruirea plansei in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta o sa fie imbracata in piele ecologica, aceasta o sa arate impecabil. Bordul de Mercedes GLE reparata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta o sa arate ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes GLE
Reconditionari capac airbag volan Mercedes GLE cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Mercedes GLE
Fiecare bord de Mercedes GLE trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, acum va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord Mercedes GLE

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este efectuata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Mercedes GLE va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Mercedes GLE sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Mercedes GLE trebuie taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Mercedes GLE sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Mercedes GLE este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse bord Mercedes GLE

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes GLE
Materialul utilizat la reparatia unui bord Mercedes GLE este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes GLE
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes GLE este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes GLE
Plansele de bord de Mercedes GLE sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Mercedes GLE, Reparatie bord Mercedes GLE, reparatie bord Mercedes GLE, bord Mercedes GLE, capac airbag volan Mercedes GLE

Card image cap Card image cap