Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord BMW Seria 7 F01

Reconditionare plansa de bord BMW Seria 7 F01 Reconditionam planse bord BMW Seria 7 F01 care are airbagul declansat. Reconditionam capace airbag volan BMW Seria 7 F01 cu airbagul declansat.
Reparatia unui bord de BMW Seria 7 F01 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul sau alte zone unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta o sa fie imbracata in piele ecologica, aceasta va arata impecabil. Bordul de BMW Seria 7 F01 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va fi ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 7 F01
Reparatii capac airbag volan BMW Seria 7 F01 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD BMW Seria 7 F01
Fiecare bord de BMW Seria 7 F01 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare planse de bord BMW Seria 7 F01

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa de bord reconditionata de BMW Seria 7 F01 va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de BMW Seria 7 F01 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord BMW Seria 7 F01 vor fi taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de BMW Seria 7 F01 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 7 F01 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatie plansa de bord BMW Seria 7 F01

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 7 F01
Materialul utilizat la reparatia unui bord BMW Seria 7 F01 este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 7 F01
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 7 F01 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 7 F01
Plansele de bord de BMW Seria 7 F01 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord BMW Seria 7 F01, Reparatii bord BMW Seria 7 F01, reparatie bord BMW Seria 7 F01, bord BMW Seria 7 F01, capac airbag volan BMW Seria 7 F01

Card image cap Card image cap