Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Mercedes CLA reparata

Plansa de bord Mercedes CLA reparata Reconditionam borduri Mercedes CLA cu airbagul sarit. Reconditionam orice capac airbag volan Mercedes CLA cu airbagul explodat.
Reparatia plansei de bord de Mercedes CLA consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi reimbracata in material special, aceasta o sa arate ca noua. Plansa bord de Mercedes CLA reconditionata nu va prezenta deformari sau incretituri aceasta va fi ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes CLA
Reconditionari capac airbag volan Mercedes CLA cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Mercedes CLA
Fiecare bord de Mercedes CLA trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, acum va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord Mercedes CLA

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa bord reconditionata de Mercedes CLA va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Mercedes CLA sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Mercedes CLA vor fi decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de Mercedes CLA sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii in care materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Mercedes CLA trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord Mercedes CLA

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes CLA
Materialul folosit la repararea unei planse de bord Mercedes CLA este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes CLA
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes CLA este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes CLA
Plansele de bord de Mercedes CLA sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Mercedes CLA, Reparatie bord Mercedes CLA, reparatie bord Mercedes CLA, bord Mercedes CLA, capac airbag volan Mercedes CLA

Card image cap Card image cap