Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord Audi A5 C6

Reconditionare plansa de bord Audi A5 C6 Reconditionare borduri Audi A5 C6 cu airbagul explodat. Reparam orice capac airbag volan Audi A5 C6 cu airbagul declansat.
Reparatia plansei de bord de Audi A5 C6 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata impecabil. Plansa de bord de Audi A5 C6 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Audi A5 C6
Reparatii capac airbag volan Audi A5 C6 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Audi A5 C6
Fiecare bord de Audi A5 C6 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, in continuare va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord Audi A5 C6

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reparata de Audi A5 C6 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Audi A5 C6 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Audi A5 C6 vor fi taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Audi A5 C6 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Audi A5 C6 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse de bord Audi A5 C6

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Audi A5 C6
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Audi A5 C6 este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Audi A5 C6
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Audi A5 C6 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Audi A5 C6
Plansele de bord de Audi A5 C6 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Audi A5 C6, Reparatii bord Audi A5 C6, reparatie bord Audi A5 C6, bord Audi A5 C6, capac airbag volan Audi A5 C6

Card image cap Card image cap