Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Mercedes S Class reparata

Plansa de bord Mercedes S Class reparata Reparam planse bord Mercedes S Class care are airbagul declansat. Reconditionam orice capac airbag volan Mercedes S Class cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Mercedes S Class consta in reparatia acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si alte parti unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta o sa fie imbracata in material special, aceasta o sa arate ca noua. Plansa de bord de Mercedes S Class reconditionata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes S Class
Reconditionari capac airbag volan Mercedes S Class cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Mercedes S Class
Fiecare bord de Mercedes S Class trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare plansa de bord Mercedes S Class

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea acestei zone este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reparata de Mercedes S Class va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Mercedes S Class sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Mercedes S Class trebuie taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Mercedes S Class sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Mercedes S Class este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse bord Mercedes S Class

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes S Class
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Mercedes S Class este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes S Class
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes S Class este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes S Class
Plansele de bord de Mercedes S Class sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Mercedes S Class, Reparatie bord Mercedes S Class, reparatie bord Mercedes S Class, bord Mercedes S Class, capac airbag volan Mercedes S Class

Card image cap Card image cap