Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Mercedes GLK reparata

Plansa de bord Mercedes GLK reparata Reparam planse de bord Mercedes GLK cu airbagul declansat. Reparam orice capac airbag volan Mercedes GLK cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Mercedes GLK consta in reconstruirea plansei in zona in care a sarit airbagul sau altor parti unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata impecabil. Plansa bord de Mercedes GLK reparata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta o sa arate ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes GLK
Reparatii capac airbag volan Mercedes GLK cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Mercedes GLK
Fiecare bord de Mercedes GLK trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, acum va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord Mercedes GLK

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este efectuata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa bord reparata de Mercedes GLK va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Mercedes GLK sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Mercedes GLK trebuie taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Mercedes GLK sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Mercedes GLK este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari plansa de bord Mercedes GLK

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes GLK
Materialul folosit la reconditionarea unui bord Mercedes GLK este un material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes GLK
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes GLK este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes GLK
Plansele de bord de Mercedes GLK sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Mercedes GLK, Reparatie plansa bord Mercedes GLK, reparatie bord Mercedes GLK, bord Mercedes GLK, capac airbag volan Mercedes GLK

Card image cap Card image cap