Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord BMW Seria 3 F30

Reconditionare plansa de bord BMW Seria 3 F30 Reparam planse de bord BMW Seria 3 F30 cu airbagul sarit. Reconditionam capace airbag volan BMW Seria 3 F30 cu airbagul explodat.
Reparatia unei planse de bord de BMW Seria 3 F30 consta in reparatia acesteia in zona in care a sarit airbagul sau alte zone unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta o sa arate ca noua. Plansa bord de BMW Seria 3 F30 reconditionata nu va prezenta deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 3 F30
Reparatii capac airbag volan BMW Seria 3 F30 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD BMW Seria 3 F30
Fiecare bord de BMW Seria 3 F30 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate fara nici un defect, in continuare va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare plansa de bord BMW Seria 3 F30

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa de bord reparata de BMW Seria 3 F30 va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de BMW Seria 3 F30 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord BMW Seria 3 F30 trebuie taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW Seria 3 F30 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 3 F30 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari plansa de bord BMW Seria 3 F30

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 3 F30
Materialul utilizat la reparatia unui bord BMW Seria 3 F30 este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 3 F30
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 3 F30 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 3 F30
Plansele de bord de BMW Seria 3 F30 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord BMW Seria 3 F30, Reparatii bord BMW Seria 3 F30, reparatie bord BMW Seria 3 F30, bord BMW Seria 3 F30, capac airbag volan BMW Seria 3 F30

Card image cap Card image cap