Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord Mercedes C Class

Reconditionare plansa de bord Mercedes C Class Reparam planse de bord Mercedes C Class cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Mercedes C Class cu airbagul explodat.
Reparatia unui bord de Mercedes C Class consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua. Plansa de bord de Mercedes C Class reconditionata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes C Class
Reconditionari capac airbag volan Mercedes C Class cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Mercedes C Class
Fiecare plansa de bord de Mercedes C Class trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie planse de bord Mercedes C Class

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea acestei zone este facuta cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reparata de Mercedes C Class va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Mercedes C Class sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Mercedes C Class trebuie taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Mercedes C Class sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Mercedes C Class este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse de bord Mercedes C Class

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes C Class
Materialul utilizat la reparatia unei planse de bord Mercedes C Class este un material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes C Class
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes C Class este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes C Class
Plansele de bord de Mercedes C Class sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Mercedes C Class, Reparatii bord Mercedes C Class, reparatie bord Mercedes C Class, bord Mercedes C Class, capac airbag volan Mercedes C Class

Card image cap Card image cap