Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Audi A4 B7 reconditionata

Plansa bord Audi A4 B7 reconditionata Reconditionare planse de bord Audi A4 B7 care are airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Audi A4 B7 cu airbagul explodat.
Reparatia unui bord de Audi A4 B7 consta in reparatia acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua. Plansa bord de Audi A4 B7 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va fi ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Audi A4 B7
Reconditionari capac airbag volan Audi A4 B7 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Audi A4 B7
Fiecare bord de Audi A4 B7 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate fara nici un defect, acum va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie planse de bord Audi A4 B7

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa bord reconditionata de Audi A4 B7 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Audi A4 B7 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Audi A4 B7 vor fi decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Audi A4 B7 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri in care materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Audi A4 B7 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse de bord Audi A4 B7

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Audi A4 B7
Materialul utilizat la reparatia unui bord Audi A4 B7 este material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Audi A4 B7
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Audi A4 B7 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Audi A4 B7
Plansele de bord de Audi A4 B7 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Audi A4 B7, Reparatii bord Audi A4 B7, reparatie bord Audi A4 B7, bord Audi A4 B7, capac airbag volan Audi A4 B7

Card image cap Card image cap