Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reparatie plansa bord BMW Seria 5 G20

Reparatie plansa bord BMW Seria 5 G20 Reconditionare borduri BMW Seria 5 G20 care are airbagul sarit. Reconditionam capace airbag volan BMW Seria 5 G20 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de BMW Seria 5 G20 consta in reparatia acesteia in zona in care a sarit airbagul sau alte parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta o sa fie reimbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua. Plansa bord de BMW Seria 5 G20 reconditionata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta o sa arate ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 5 G20
Reparatii capac airbag volan BMW Seria 5 G20 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD BMW Seria 5 G20
Fiecare plansa de bord de BMW Seria 5 G20 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, in continuare va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare plansa de bord BMW Seria 5 G20

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa de bord reconditionata de BMW Seria 5 G20 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de BMW Seria 5 G20 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord BMW Seria 5 G20 trebuie decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de BMW Seria 5 G20 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 5 G20 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord BMW Seria 5 G20

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 5 G20
Materialul utilizat la reparatia unui bord BMW Seria 5 G20 este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 5 G20
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 5 G20 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 5 G20
Plansele de bord de BMW Seria 5 G20 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord BMW Seria 5 G20, Reparatie plansa bord BMW Seria 5 G20, reparatie bord BMW Seria 5 G20, bord BMW Seria 5 G20, capac airbag volan BMW Seria 5 G20

Card image cap Card image cap