Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord BMW X4 reconditionata

Plansa bord BMW X4 reconditionata Reconditionare planse de bord BMW X4 care are airbagul sarit. Reparam capace airbag volan BMW X4 cu airbagul explodat.
Reparatia plansei de bord de BMW X4 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si alte zone unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta o sa fie reimbracata in piele ecologica, aceasta o sa arate impecabil. Plansa de bord de BMW X4 reconditionata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta va fi ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW X4
Reconditionari capac airbag volan BMW X4 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD BMW X4
Fiecare bord de BMW X4 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord BMW X4

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa bord reconditionata de BMW X4 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de BMW X4 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord BMW X4 vor fi decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW X4 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii in care materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de BMW X4 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord BMW X4

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW X4
Materialul utilizat la repararea unei planse de bord BMW X4 este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW X4
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW X4 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW X4
Plansele de bord de BMW X4 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord BMW X4, Reparatii plansa bord BMW X4, reparatie bord BMW X4, bord BMW X4, capac airbag volan BMW X4

Card image cap Card image cap