Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Chevrolet Cruz reconditionata

Plansa bord Chevrolet Cruz reconditionata Reparam borduri Chevrolet Cruz care are airbagul sarit. Reconditionam capace airbag volan Chevrolet Cruz cu airbagul declansat.
Reparatia plansei de bord de Chevrolet Cruz consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si alte parti unde plansa este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi reimbracata in material special, aceasta o sa arate ca noua. Plansa bord de Chevrolet Cruz reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Chevrolet Cruz
Reconditionari capac airbag volan Chevrolet Cruz cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Chevrolet Cruz
Fiecare plansa de bord de Chevrolet Cruz trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord Chevrolet Cruz

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Chevrolet Cruz va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Chevrolet Cruz sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Chevrolet Cruz vor fi taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Chevrolet Cruz sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Chevrolet Cruz trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari plansa bord Chevrolet Cruz

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Chevrolet Cruz
Materialul folosit la reparatia unui bord Chevrolet Cruz este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Chevrolet Cruz
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Chevrolet Cruz este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Chevrolet Cruz
Plansele de bord de Chevrolet Cruz sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Chevrolet Cruz, Reparatii plansa bord Chevrolet Cruz, reparatie bord Chevrolet Cruz, bord Chevrolet Cruz, capac airbag volan Chevrolet Cruz

Card image cap Card image cap