Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord Renault Talisman

Reconditionare plansa de bord Renault Talisman Reparam borduri Renault Talisman care are airbagul sarit. Reconditionam orice capac airbag volan Renault Talisman cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Renault Talisman consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua. Plansa de bord de Renault Talisman reparata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Renault Talisman
Reconditionari capac airbag volan Renault Talisman cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Renault Talisman
Fiecare bord de Renault Talisman trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate fara nici un defect, acum va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie plansa de bord Renault Talisman

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa de bord reconditionata de Renault Talisman va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Renault Talisman sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Renault Talisman vor fi decupate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Renault Talisman sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Renault Talisman este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse bord Renault Talisman

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Renault Talisman
Materialul utilizat la reconditionarea unei planse de bord Renault Talisman este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Renault Talisman
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Renault Talisman este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Renault Talisman
Plansele de bord de Renault Talisman sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Renault Talisman, Reparatii bord Renault Talisman, reparatie bord Renault Talisman, bord Renault Talisman, capac airbag volan Renault Talisman

Card image cap Card image cap