Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Land Rover Free Lander reconditionata

Plansa bord Land Rover Free Lander reconditionata Reparam borduri Land Rover Free Lander care are airbagul explodat. Reconditionam orice capac airbag volan Land Rover Free Lander cu airbagul explodat.
Reparatia unui bord de Land Rover Free Lander consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata impecabil. Plansa de bord de Land Rover Free Lander reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Land Rover Free Lander
Reconditionari capac airbag volan Land Rover Free Lander cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Land Rover Free Lander
Fiecare plansa de bord de Land Rover Free Lander trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, in continuare va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatii plansa de bord Land Rover Free Lander

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa bord reconditionata de Land Rover Free Lander va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca orice plansa de bord de Land Rover Free Lander sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Land Rover Free Lander trebuie taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Land Rover Free Lander sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Land Rover Free Lander trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
reconditionare plansa bord Land Rover Free Lander

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Land Rover Free Lander
Materialul utilizat la reparatia unei planse de bord Land Rover Free Lander este material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Land Rover Free Lander
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Land Rover Free Lander este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Land Rover Free Lander
Plansele de bord de Land Rover Free Lander sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Land Rover Free Lander, Reparatii plansa bord Land Rover Free Lander, reparatie bord Land Rover Free Lander, bord Land Rover Free Lander, capac airbag volan Land Rover Free Lander

Card image cap Card image cap