Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Volkswagen Golf 7 reconditionata

Plansa bord Volkswagen Golf 7 reconditionata Reconditionare planse bord Volkswagen Golf 7 cu airbagul sarit. Reconditionam capace airbag volan Volkswagen Golf 7 cu airbagul declansat.
Reparatia unui bord de Volkswagen Golf 7 consta in reparatia acesteia in zona in care s-a spart airbagul si alte parti unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta o sa fie imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata impecabil. Plansa bord de Volkswagen Golf 7 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta o sa arate ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Golf 7
Reparatii capac airbag volan Volkswagen Golf 7 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Volkswagen Golf 7
Fiecare plansa de bord de Volkswagen Golf 7 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord Volkswagen Golf 7

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa de bord reparata de Volkswagen Golf 7 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Volkswagen Golf 7 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Volkswagen Golf 7 trebuie taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Volkswagen Golf 7 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Golf 7 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatie plansa de bord Volkswagen Golf 7

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Golf 7
Materialul folosit la repararea unei planse de bord Volkswagen Golf 7 este un material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Golf 7
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Golf 7 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Golf 7
Plansele de bord de Volkswagen Golf 7 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Volkswagen Golf 7, Reparatie bord Volkswagen Golf 7, reparatie bord Volkswagen Golf 7, bord Volkswagen Golf 7, capac airbag volan Volkswagen Golf 7

Card image cap Card image cap