Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord Skoda Octavia 2

Reconditionare plansa de bord Skoda Octavia 2 Reparam planse bord Skoda Octavia 2 cu airbagul sarit. Reconditionam orice capac airbag volan Skoda Octavia 2 cu airbagul declansat.
Reparatia unui bord de Skoda Octavia 2 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi reimbracata in piele ecologica, aceasta va arata impecabil. Plansa de bord de Skoda Octavia 2 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va fi ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Skoda Octavia 2
Reparatii capac airbag volan Skoda Octavia 2 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Skoda Octavia 2
Fiecare bord de Skoda Octavia 2 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare planse de bord Skoda Octavia 2

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia acestei zone este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa bord reconditionata de Skoda Octavia 2 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Skoda Octavia 2 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Skoda Octavia 2 vor fi taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Skoda Octavia 2 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Skoda Octavia 2 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse de bord Skoda Octavia 2

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Skoda Octavia 2
Materialul utilizat la repararea unei planse de bord Skoda Octavia 2 este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Skoda Octavia 2
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Skoda Octavia 2 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Skoda Octavia 2
Plansele de bord de Skoda Octavia 2 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Skoda Octavia 2, Reparatie plansa bord Skoda Octavia 2, reparatie bord Skoda Octavia 2, bord Skoda Octavia 2, capac airbag volan Skoda Octavia 2

Card image cap Card image cap