Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Volkswagen Touareg 2012 reconditionata

Plansa bord Volkswagen Touareg 2012 reconditionata Reconditionam planse de bord Volkswagen Touareg 2012 cu airbagul declansat. Reparam orice capac airbag volan Volkswagen Touareg 2012 cu airbagul explodat.
Reparatia unui bord de Volkswagen Touareg 2012 consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul sau altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta o sa fie reimbracata in material similar cu cel original, aceasta o sa arate impecabil. Bordul de Volkswagen Touareg 2012 reparata nu va prezenta deformari sau incretituri aceasta o sa arate ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Touareg 2012
Reparatii capac airbag volan Volkswagen Touareg 2012 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Volkswagen Touareg 2012
Fiecare bord de Volkswagen Touareg 2012 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare plansa de bord Volkswagen Touareg 2012

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa bord reparata de Volkswagen Touareg 2012 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Volkswagen Touareg 2012 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Volkswagen Touareg 2012 trebuie taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Volkswagen Touareg 2012 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Touareg 2012 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse bord Volkswagen Touareg 2012

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Touareg 2012
Materialul utilizat la repararea unui bord Volkswagen Touareg 2012 este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Touareg 2012
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Touareg 2012 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Touareg 2012
Plansele de bord de Volkswagen Touareg 2012 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Volkswagen Touareg 2012, Reparatie plansa bord Volkswagen Touareg 2012, reparatie bord Volkswagen Touareg 2012, bord Volkswagen Touareg 2012, capac airbag volan Volkswagen Touareg 2012

Card image cap Card image cap