Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Ford Kuga reparata

Plansa de bord Ford Kuga reparata Reconditionam planse de bord Ford Kuga cu airbagul explodat. Reconditionam orice capac airbag volan Ford Kuga cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Ford Kuga consta in reconstruirea plansei in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi reimbracata in material special, aceasta va arata impecabil. Bordul de Ford Kuga reparata nu va prezenta deformari sau incretituri aceasta va fi ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Ford Kuga
Reconditionari capac airbag volan Ford Kuga cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Ford Kuga
Fiecare plansa de bord de Ford Kuga trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate fara nici un defect, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord Ford Kuga

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia acestei zone este facuta cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reparata de Ford Kuga va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Ford Kuga sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Ford Kuga trebuie taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Ford Kuga sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Ford Kuga trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord Ford Kuga

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Ford Kuga
Materialul utilizat la reconditionarea unui bord Ford Kuga este un material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Ford Kuga
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Ford Kuga este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Ford Kuga
Plansele de bord de Ford Kuga sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Ford Kuga, Reparatie plansa bord Ford Kuga, reparatie bord Ford Kuga, bord Ford Kuga, capac airbag volan Ford Kuga

Card image cap Card image cap