Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord BMW Seria 5 F10

Reconditionare plansa de bord BMW Seria 5 F10 Reparam borduri BMW Seria 5 F10 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan BMW Seria 5 F10 cu airbagul declansat.
Reparatia unei planse de bord de BMW Seria 5 F10 consta in reparatia plansei in zona in care a sarit airbagul si alte zone unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta o sa arate impecabil. Plansa de bord de BMW Seria 5 F10 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va fi ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 5 F10
Reparatii capac airbag volan BMW Seria 5 F10 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD BMW Seria 5 F10
Fiecare plansa de bord de BMW Seria 5 F10 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate impecabil, in continuare va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord BMW Seria 5 F10

1. Reparatia zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa bord reconditionata de BMW Seria 5 F10 va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de BMW Seria 5 F10 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord BMW Seria 5 F10 trebuie decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW Seria 5 F10 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 5 F10 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse bord BMW Seria 5 F10

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 5 F10
Materialul utilizat la repararea unui bord BMW Seria 5 F10 este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 5 F10
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 5 F10 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 5 F10
Plansele de bord de BMW Seria 5 F10 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord BMW Seria 5 F10, Reparatie plansa bord BMW Seria 5 F10, reparatie bord BMW Seria 5 F10, bord BMW Seria 5 F10, capac airbag volan BMW Seria 5 F10

Card image cap Card image cap