Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Mercedes ML reparata

Plansa de bord Mercedes ML reparata Reparam planse bord Mercedes ML cu airbagul sarit. Reparam orice capac airbag volan Mercedes ML cu airbagul declansat.
Reparatia plansei de bord de Mercedes ML consta in reparatia acesteia in zona in care a sarit airbagul si alte parti unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi reimbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua. Plansa de bord de Mercedes ML reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta o sa arate ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes ML
Reparatii capac airbag volan Mercedes ML cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Mercedes ML
Fiecare bord de Mercedes ML trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate fara nici un defect, acum va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatii plansa de bord Mercedes ML

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Mercedes ML va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Mercedes ML sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Mercedes ML trebuie decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Mercedes ML sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Mercedes ML este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse bord Mercedes ML

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes ML
Materialul folosit la repararea unui bord Mercedes ML este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes ML
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes ML este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes ML
Plansele de bord de Mercedes ML sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Mercedes ML, Reparatie plansa bord Mercedes ML, reparatie bord Mercedes ML, bord Mercedes ML, capac airbag volan Mercedes ML

Card image cap Card image cap