Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord BMW Seria 3 E92 reparata

Plansa de bord BMW Seria 3 E92 reparata Reconditionare planse de bord BMW Seria 3 E92 cu airbagul explodat. Reparam capace airbag volan BMW Seria 3 E92 cu airbagul declansat.
Reparatia unui bord de BMW Seria 3 E92 consta in reparatia acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta o sa fie imbracata in material special, aceasta va arata impecabil. Plansa bord de BMW Seria 3 E92 reparata nu va prezenta deformari sau incretituri aceasta va fi ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 3 E92
Reparatii capac airbag volan BMW Seria 3 E92 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD BMW Seria 3 E92
Fiecare plansa de bord de BMW Seria 3 E92 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, in continuare va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie planse de bord BMW Seria 3 E92

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa de bord reparata de BMW Seria 3 E92 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de BMW Seria 3 E92 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord BMW Seria 3 E92 trebuie decupate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de BMW Seria 3 E92 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 3 E92 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatie planse de bord BMW Seria 3 E92

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 3 E92
Materialul utilizat la reconditionarea unui bord BMW Seria 3 E92 este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 3 E92
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 3 E92 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 3 E92
Plansele de bord de BMW Seria 3 E92 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord BMW Seria 3 E92, Reparatii plansa bord BMW Seria 3 E92, reparatie bord BMW Seria 3 E92, bord BMW Seria 3 E92, capac airbag volan BMW Seria 3 E92

Card image cap Card image cap