Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord BMW Seria 3 E90

Reconditionare plansa de bord BMW Seria 3 E90 Reconditionam planse bord BMW Seria 3 E90 care are airbagul sarit. Reconditionam orice capac airbag volan BMW Seria 3 E90 cu airbagul explodat.
Reparatia unui bord de BMW Seria 3 E90 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a declansat airbagul si alte parti unde aceasta este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta o sa fie reimbracata in material similar cu cel original, aceasta o sa arate impecabil. Bordul de BMW Seria 3 E90 reconditionata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta o sa arate ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 3 E90
Reparatii capac airbag volan BMW Seria 3 E90 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD BMW Seria 3 E90
Fiecare bord de BMW Seria 3 E90 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, in continuare va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord BMW Seria 3 E90

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa de bord reparata de BMW Seria 3 E90 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de BMW Seria 3 E90 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord BMW Seria 3 E90 trebuie decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW Seria 3 E90 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 3 E90 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reconditionari plansa bord BMW Seria 3 E90

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 3 E90
Materialul utilizat la reparatia unei planse de bord BMW Seria 3 E90 este material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 3 E90
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 3 E90 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 3 E90
Plansele de bord de BMW Seria 3 E90 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord BMW Seria 3 E90, Reparatii bord BMW Seria 3 E90, reparatie bord BMW Seria 3 E90, bord BMW Seria 3 E90, capac airbag volan BMW Seria 3 E90

Card image cap Card image cap