Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord Volkswagen Passat B7

Reconditionare plansa de bord Volkswagen Passat B7 Reparam borduri Volkswagen Passat B7 cu airbagul declansat. Reparam capace airbag volan Volkswagen Passat B7 cu airbagul declansat.
Reparatia plansei de bord de Volkswagen Passat B7 consta in reparatia acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta o sa arate impecabil. Plansa de bord de Volkswagen Passat B7 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Passat B7
Reconditionari capac airbag volan Volkswagen Passat B7 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Volkswagen Passat B7
Fiecare plansa de bord de Volkswagen Passat B7 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate fara nici un defect, in continuare va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord Volkswagen Passat B7

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa bord reparata de Volkswagen Passat B7 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Volkswagen Passat B7 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Volkswagen Passat B7 trebuie taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Volkswagen Passat B7 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Passat B7 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse bord Volkswagen Passat B7

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Passat B7
Materialul utilizat la reparatia unui bord Volkswagen Passat B7 este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Passat B7
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Passat B7 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Passat B7
Plansele de bord de Volkswagen Passat B7 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Volkswagen Passat B7, Reparatii bord Volkswagen Passat B7, reparatie bord Volkswagen Passat B7, bord Volkswagen Passat B7, capac airbag volan Volkswagen Passat B7

Card image cap Card image cap