Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa bord Volkswagen Passat CC reconditionata

Plansa bord Volkswagen Passat CC reconditionata Reconditionam borduri Volkswagen Passat CC care are airbagul explodat. Reparam orice capac airbag volan Volkswagen Passat CC cu airbagul declansat.
Reparatia unei planse de bord de Volkswagen Passat CC consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul sau alte parti unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi reimbracata in material special, aceasta o sa arate impecabil. Bordul de Volkswagen Passat CC reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Passat CC
Reconditionari capac airbag volan Volkswagen Passat CC cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Volkswagen Passat CC
Fiecare bord de Volkswagen Passat CC trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, in continuare va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord Volkswagen Passat CC

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate foarte bine. Plansa de bord reparata de Volkswagen Passat CC va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Volkswagen Passat CC sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Volkswagen Passat CC trebuie decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Volkswagen Passat CC sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Passat CC trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari plansa de bord Volkswagen Passat CC

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Passat CC
Materialul utilizat la reparatia unui bord Volkswagen Passat CC este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Passat CC
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Passat CC este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Passat CC
Plansele de bord de Volkswagen Passat CC sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Volkswagen Passat CC, Reparatii bord Volkswagen Passat CC, reparatie bord Volkswagen Passat CC, bord Volkswagen Passat CC, capac airbag volan Volkswagen Passat CC

Card image cap Card image cap