Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord BMW X1 reparata

Plansa de bord BMW X1 reparata Reconditionam planse de bord BMW X1 care are airbagul sarit. Reparam orice capac airbag volan BMW X1 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de BMW X1 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a declansat airbagul sau alte zone unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta o sa arate ca noua. Plansa bord de BMW X1 reparata nu va prezenta deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord BMW X1
Reparatii capac airbag volan BMW X1 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD BMW X1
Fiecare plansa de bord de BMW X1 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, acum va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord BMW X1

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este efectuata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa de bord reconditionata de BMW X1 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de BMW X1 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord BMW X1 trebuie decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de BMW X1 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri in care materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de BMW X1 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse de bord BMW X1

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW X1
Materialul folosit la reconditionarea unui bord BMW X1 este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW X1
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW X1 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW X1
Plansele de bord de BMW X1 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord BMW X1, Reparatii bord BMW X1, reparatie bord BMW X1, bord BMW X1, capac airbag volan BMW X1

Card image cap Card image cap