Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Plansa de bord Honda Civic reparata

Plansa de bord Honda Civic reparata Reconditionam borduri Honda Civic care are airbagul sarit. Reconditionam orice capac airbag volan Honda Civic cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Honda Civic consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta o sa fie imbracata in material similar cu cel original, aceasta o sa arate ca noua. Plansa bord de Honda Civic reparata nu va prezenta denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Honda Civic
Reconditionari capac airbag volan Honda Civic cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Honda Civic
Fiecare plansa de bord de Honda Civic trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie planse de bord Honda Civic

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa de bord reparata de Honda Civic va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Honda Civic sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Honda Civic vor fi decupate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Honda Civic sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Honda Civic este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa de bord Honda Civic

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Honda Civic
Materialul folosit la repararea unui bord Honda Civic este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Honda Civic
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Honda Civic este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Honda Civic
Plansele de bord de Honda Civic sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Honda Civic, Reparatii bord Honda Civic, reparatie bord Honda Civic, bord Honda Civic, capac airbag volan Honda Civic

Card image cap Card image cap