Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reparatie plansa bord BMW X3

Reparatie plansa bord BMW X3 Reconditionare planse bord BMW X3 cu airbagul declansat. Reparam capace airbag volan BMW X3 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de BMW X3 consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul sau alte parti unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata impecabil. Plansa bord de BMW X3 reconditionata nu va prezenta deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW X3
Reconditionari capac airbag volan BMW X3 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD BMW X3
Fiecare plansa de bord de BMW X3 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, in continuare va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord BMW X3

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa bord reparata de BMW X3 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de BMW X3 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord BMW X3 trebuie decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW X3 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de BMW X3 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatie planse de bord BMW X3

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW X3
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord BMW X3 este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW X3
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW X3 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW X3
Plansele de bord de BMW X3 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord BMW X3, Reparatie bord BMW X3, reparatie bord BMW X3, bord BMW X3, capac airbag volan BMW X3

Card image cap Card image cap